Strandjagt for begyndere

- Et kursus i hvordan man kommer i gang som strandjæger.

Har du lyst til at få en introduktion til strand- og havjagt? Vi kommer rundt om grejet, vildtet, pramme, jagtformer m.m. Der vil være en teoretisk del og en praktisk del. Vi kommer på et aftentræk . Kurset løber over en lørdag. Vi sørger for god forplejning på dagen. Vi håber på at se dig, ikke bare på dette kursus, men også på vandet, hvor vi sammen vil dyrke den klassiske danske jagtform.  

Program:

Lørdag den 30. oktober 2021

Kursusprogram

 

Vi har tilrettelagt programmet således:

Kl. 12 - vi mødes og spiser en frokost bestående af pølser og brød.

Kl. 13 - vi går i gang med den teoretiske-undervisning og der vil også være en praktisk øvelse indlagt. Den teoretiske-undervisning understøttes af en række film, som på bedste vis viser strandjagtens mange facetter. I vil blive undervist af Anders Jensen der både er professionel underviser og der udover også jagttegnslære, så i vil være i de bedste hænder.

Kl. 16 - vi klargør prammene og kontrollerer at alt udstyr er som det skal være. Vi klæder om til varmt jagttøj og waders.

Kl. 16.30 - der er afgang fra pladsen, og vi sejler, i 3 grupper, ud på fjorden og finder et sted at lægge os.

Kl. 17.50 - solnedgang

Kl. 19.20 - skydetid er over og vi pakker sammen og sejler tilbage til pladsen. Når vi kommer ind på pladsen hjælper vi hinanden med at lægge prammene på plads og få ryddet grejet op.

Kl. ca. 20.30 -21 - vi holder en kort afslutningsparole og vildtparade og siger tak for denne gang og kom godt hjem.

 

Forplejning: der vil udover pølser og brød og sodavand til frokost, blive serveret kage og kaffe i forbindelse med den teoretiske-undervisning.

 

COVID-19 forhåndsregler: lokalet vil være afspritet når I kommer og der vil ligeledes være håndspritdispenser i lokalet. I kommer til at sidde med en stols afstand under den teoretiske-undervisning.
Al forplejning vil blive serveret som portionsanretning eller i indpakning.

Praktisk information:

Alle med gyldigt jagttegn (som skal vises ved kursusstart) kan deltage i dette kursus.

 

Antal deltagerpladser pr. hold 10 personer. Sidste tilmeldingsfrist er 5 dage før kursusstart. 

 

Hvis alle pladser er booket, vil der være mulighed for at komme på venteliste Kurset forgår i NSF`s klubhus og på den tilhørende pramplads, Kanalvej 50, 4700 Næstved.

 

Det du selv skal medbringe er gevær og ammunition, samt praktisk tøj og waders . Foreningen stiller pramme, lokkeænder m.m. til rådighed, dette kan efter kurset lånes af kursusdeltager i et år.

 

Det kan anbefales, at man medbringer lommelygte/pandelampe, men det er ikke en nødvendighed.

 

Deltagerbetaling: 750,00 kr.

 

Beløbet skal indsættes på reg. nr.: 6060 konto nr. 4615934  eller via MobilePay-nummer 17763 og du vil først blive registreret som kursusdeltager, når beløbet er overført. Husk at der i oplysninger til beløbsmodtager skal stå dit navn samt "kursusdeltager".

 

Tilmelding: kan ske på strandjagt@live.dk.Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte Lucas Sonne på 30 68 14 89.