Med et medlemskab får du..

- der er mange goder ved at være medlem af NSF

s-l1200

Havjagt 22

Som en del af Næstved Strandjagtforenings aktiver har vi investeret i en havjagts båd. Båden er en Havjagt 22 som ligger på en trailer båden + trailer vejer ca. 800 kg. Denne kan nu lejes en eller flere dage af klubben medlemmer.

 

Når du vil låne båden skal du skrive en mail til strandjagt@live.dk for at finde ud af om den er ledig.  Hvis båden er ledig, skal der betales et gebyr på 500,00 kr. pr. dag + 1000 kr. i depositum. Tag et screen print af betalingen og send den til strandjagt@live.dk, så vil båden blive låst op, så den er klar til brug når du/I skal på jagt.

 

Den ideelle båd til havjagt - syner lidt, er sødygtig og rummelig.

Havjagt 22 har meget blødt afrundede linier og skrogets agterende har det helt perfekte slip, så der ved jagtfart ikke er nogen hækbølge.

Båden har fin plads til 2-3 mand der kan sidde fuldstændig skjult ved sejlads til fugle. Kalechen er ideel til sejlads i meget dårligt vejr - og dejlig når båden bruges til 

Båden har en 9.9 hk firetaktsmotor og kører på 95 blyfri.  

 

Lånegebyret og depositum indsættes på konto: reg. nr.: 5355 konto nr. 0000247226 eller via MobilePay-nummer 17763. Ved bankoverførsel skal en udskrift eller skærmprint medbringes og forevises. 

 

Ved tilbagelevering af båden, i samme stand som ved udlån og med fuld tank, føres de 1000 kr. tilbage på din konto.

 

Andre vilkår:

Båden kan ikke plane og der er derfor ingen krav om speedbådskørerkort eller duelighedsbevis. Men for at leje båden, skal man have en kort introduktion til båden af en fra bestyrelsen. Da havjagt foregår oktober – januar forbeholder bestyrelsen sig ret til at vurdere om du har sejlerfaring nok! Ligeledes frarådes det at sejle i over 6 m/s. Er vinden for kraftig til sejlads, returneres bådlejen.   

Pramme

Lån en pram.

Næstved Strandjagtforening har hele 5 pramme til udlån. De ligger på et stativ lige udenfor klubhuset - ikke langt fra jagtområdet. I foreningen er også engagerede strandjægere, der kan vejlede om de specielle forhold under strandjagten i lokalområdet.

Prammen er fuldt udstyret med lokkeænder, svømmevest m.m., så det eneste du skal have med er vind- og vandtæt tøj samt gevær og ammunition.

Når du vil låne en pram skal du skrive til strandjagt@live.dk for at finde ud af om der er en ledig pram, hvis der er en fri pram, skal der betales et gebyr på 50,00 kr. pr. dag. Gebyret indsættes på konto: reg. nr.: 5355 konto nr. 0000247226 eller via MobilePay-nummer 17763.

Tag et screen print af betalingen og send den til strandjagt@live.dk, så vil prammen blive låst op, så den er klar til brug når du skal på jagt.

WP_20160417_003[1]

Slæbestedet

Et af de helt stor aktiver, ved et medlemskab er at du får adgang til vores slæbested, hvor det let at komme i vandet med sin båd. 2016 byggende vi en ekstra bådebro, så det blev muligt at sætte to både i vandet på samme tid. Du skal købe en nøglebrik til lågen prisen er 200,00 kr. det er et engang beløb og nøglen er åben så længe du er medlem og betaler kontingent. Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab.

WP_20160417_005[1]

Lej en jolleplads

Du kan leje en jolleplads, hvis der er en ledig. I 2016 lej et tillægges område af Næstved Havn for at kunne tilbyde endnu flere af vores medlemmer tilbuddet om en jolleplads. Jollepladserne er eftertragte, så de udlejes efter først til mølle princippet. Se pris under kontingent og øvrige ydelser. Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab.

WP_20160417_006[1]

Lej en pram-/kajak-/kanoplads

Du kan på samme måde som ved jollepladserne, leje en pram-/kajak-/kanoplads. Det er en plads på bomme så din pram m.m. ikke sejler væk ved højvande. Se pris under kontingent og øvrige ydelser. Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab.

Deltag på fællesjagter og fisketure

Du kan som medlem deltage vores forskellige fælles arrangementer vi afholder bl.a. hornfiske konkurrence, blishønejagt, arrangere kutterjagter og meget mere… Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab.

WP_20160417_007[1]

Foreningshuset

Har du brug for at sidde i tørvejr eller af grund at tage over hovedet, kan du benytte foreningshuset. Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab.

Interessegrupper

Har du fælles interesser med andre medlemmer, som for eksempel, røgning af kød, fiske eller andet. Er der i NSF en interessegruppe der mødes om rygning og fællesspisning. Dette tilbud kan ikke benyttes, hvis du kun har et flugtskytte medlemskab. Se mere på Interessegrupper under NSF

skydebane

Våbenpåtegning

 

Vil du være flugtskytte, så se her….

 

Du kan som medlem hos Næsteved Strandjagtforening skyde lerduer også selvom du ikke har jagttegn, kravet er dog, at du har en såkaldt våbenpåtegning - har du ikke allerede en sådan, kan vi naturligvis hjælpe dig med at få en.

For at få våbenpåtegning hos Næstved Strandjagtforening skal du først og fremmest være medlem, der flere forskellige medlemskaber se mere her, og så skal du gennemgå en introduktion for korrekt våbenbehandling på Næstved Flugtskydnings Center, sammen med en af Centers instruktører.

 

Introduktion for korrekt våbenbehandling gennemgår sikkerhedsregler, våbenbetjening og skydeteknik, i såvel teori, som praksis. Dette skal sikre, at du på betryggende vis kan håndtere skydevåben på de skydebaner du besøger. Når du har været igennem introduktion for korrekt våbenbehandling på Næstved Flugtskydnings Center, bliver der udfyldt en ansøgning, som efterfølgende sendes til politiet for godkendelse. Ansøgning kan hentes her.

 

Vær opmærksom på, at det er et krav fra politiets side, at du har en pletfri straffeattest (ingen overtrædelse med våben, vold eller narko)

 

Introduktion for korrekt våbenbehandling på Næstved Flugtskydnings Center, koster 250,00 kr. Dette beløb dækker undervisning fra banens instruktør, patroner og duer. Husk, at du først kan gennemgå Introduktion for korrekt våbenbehandling, når du er medlem af Næstved Strandjagtforening.

 

Når din ansøgning er godkendt af politiet udsteder de en tilladelse til dig, med denne tilladelse har du mulighed for, at købe eget glatløbet haglgevær og patroner samt også, at skyde på landets mange andre flugtskydningsbaner.

 

Har du spørgsmål vedrørende våbenpåtegning, så er du altid velkommen til at kontakte os på strandjagt@live.dk